0

علت چشمک زدن چراغ جلو چیست ؟

علت چشمک زدن چراغ جلو
بازدید 8

علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو متعدد است و ممکن است مربوط به خرابی دینام، خرابی باتری، اختلال در سیستم برق و سیم کشی ها و … باشد.

خاموش و روشن شدن چراغ جلویی خودرو ممکن است برخی از خودروداران را نگران کند. این روشن و خاموش شدن های متوالی ممکن است سایر رانندگان در جاده را آزار دهد. به همین دلیل علت بروز مشکل باید بررسی شود تا ضمن رفع مشکل احتمالی موجود در خودرو، از اذیت شدن چشم رانندگان موجود در جاده جلوگیری شود.

مهمترین علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو چیست؟

خرابی باتری، سوختن لامپ ها، سوختن فیوزها، خرابی دینام، اختلال در سیم کشی خودرو، اختلال در سوئیچ چراغ خودرو از دلایل روشن و خاموش شدن متوالی چراغ خودرو هستند.

قبل از اینکه به تعمیرگاه مراجعه کنید بهتر است یک بررسی از دلایل احتمالی بروز این مشکل داشته باشید تا شاید خودتان قادر به رفع مشکل باشید. اینک به بررسی دلایل احتمالی بروز مشکل می پردازیم:

اشکال در باتری خودرو

اولین دلیلی که به ذهن ما خطور می کند این است که باتری دچار مشکل شده است. خرابی یا تمام شدن طول عمر باتری موجب بروز مشکلات مختلف در خودرو می شود که یکی از آنها روشن و خاموش شدن چراغ جلویی خودرو است. با یک تست باتری می توانید متوجه شوید که باتری سالم است یا خیر. دقت داشته باشید که عمر مفید باتری دو یا سه سال می باشد. اگر متوجه شدید که عمر باتری خودرو به پایان رسیده است می توانید از امداد خودرو درخواست کمک کنید تا باتری خودروی شما را در محل تعویض کند.

علت چشمک زدن چراغ جلو

علت چشمک زدن چراغ جلو

سوختن لامپ ها، علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو

اگر لامپ ها سوخته باشند و یا اینکه در آستانه سوختن باشند، احتمالاً چراغ ها روشن و خاموش می شوند. رفع این مشکل بسیار ساده است و حتی نیازی به مراجعه به تعمیرگاه نیست. با تعویض لامپ ها می توانید مشکل را حل شده بدانید.

سوختن فیوزها

اگر فیوزها سوخته باشند یا از حالت فیکس خود در موقعیت خود تکان خورده باشند، چراغ های جلویی خودرو شروع به چشمک زدن می کنند. با تعویض فیوزهای سوخته، مشکل حل خواهد شد. بنابراین راه حل این مشکل، سخت نیست. تنها سختی کار این است که اطمینان حاصل کنید روشن و خاموش شدن چراغ ها مربوط به سوختن فیوز است.

مطالب مفید : تست دینام خودرو بدون دستگاه

اختلال در دینام خودرو، علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو

خرابی دینام قاعدتاً بر روی برق خودرو اثر می گذارد و این مسئله سبب می شود که باتری ضعیف شود. در این شرایط ممکن است چراغ ها شروع به روشن و خاموش شدن کنند. چراغ ها، انرژی خود را از  باتری دریافت می کنند و هنگامی که دینام نتواند باتری را شارژ کند، در سیستم الکتریکی خودرو مشکلی بوجود می آید.

خرابی در سوئیچ چراغ خودرو

سوئیچ چراغ خودرو، قطعه ای می باشد که به منظور کنترل روشن و خاموش شدن چراغ های گوناگون خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. موقعیت این سوئیچ، در مجاورت فرمان یا داشبورد می باشد. اگر این قطعه دچار مشکل شود، احتمال روشن و خاموش شدن چراغ خودرو وجود دارد.

اختلال در سیم کشی خودرو

یک علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو مربوط به اختلال در سیم کشی خودرو می باشد. اگر سیم کشی دچار مشکل شوند، کانکتور یا فیش چراغ کم کم ذوب می شوند و این مسئله سبب می شود که اتصال ضعیفی با لامپ ها ایجاد شود و چراغ ها به سوسو کردن بیفتند. با تعویض سیم های معیوب می توان مشکل را حل نمود.

دلیل چشمک زدن چراغ پشت آمپر چیست؟

خرابی باتری، اصلی ترین دلیل سوسو کردن چراغ پشت آمپر می باشد. باتری باید انرژی الکتریکی موردنیاز چراغ ها را فراهم کند. زمانیکه باتری دچار مشکل شود نمی تواند انرژی چراغ ها را فراهم کند. در نتیجه چراغ ها سوسو می کند.

همانطور که برای یافتن دلیل بیرون زدگی تسمه دینام باید موارد متعددی را چک کنید، برای یافتن علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو باید موارد گوناگونی را چک کنید که به برخی از آنها اشاره نمودیم. اما سوسو کردن چراغ پشت آمپر معمولاً مربوط به خرابی دینام یا باتری می باشد.

خرابی دینام موجب می شود که چراغ پشت آمپر سوسو کند. چرا که دینام در تأمین انرژی باتری دچار مشکل می شود و چراغ های پشت آمپر سوسو می کند. با تست دینام و باتری قطعاً مشکل سوسو کردن چراغ پشت آمپر برطرف می شود.

علت چشمک زدن چراغ جلو

علت چشمک زدن چراغ جلو

دلیل کم و زیاد شدن نور چراغ جلو خودرو یا لرزش نور چیست؟

مهمترین دلایلی که سبب کم و زیاد شدن نور چراغ جلو خودرو می شوند، عبارتند از:

  • خرابی دینام خودرو
  • اختلال در کابل های باتری
  • بی کیفیت بودن لامپ ها
  • آفتاب سوختگی کاسه چراغ
  • مات شدن چراغ خودرو
  • تجمع آلودگی در کاسه چراغ

اگر با بررسی دلایل کم و زیاد شدن نور یا علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو نتوانستید مشکل را به درستی عیب یابی کنید به تعمیرگاه مراجعه کنید.

چگونه می توان سوسو زدن چراغ جلو خودرو را برطرف نمود؟

با بررسی دلایل مختلف سوسو شدن چراغ ها و تعیین عامل بروز این مشکل می توان اقدامات لازم را برای حل مشکل انجام داد.

در بسیاری از مواقع با تعویض لامپ می توان مشکل را حل نمود. در صورتیکه مشکل مربوط به سایر بخش ها باشد باید با تعمیر یا تعویض قطعه معیوب به دنبال حل مشکل باشید. در بررسی مشکل، باید اتصالات خودرو را چک نمود. اگر اتصالات شل شده باشند با فیکس نمودن آنها قطعاً مشکل سوسو کردن چراغ ها برطرف می شود.

به طور کلی علت چشمک زدن چراغ جلو خودرو باید به صورت دقیق مشخص شود تا بتوان مشکل سوسو کردن چراغ ها را حل نمود.

مراحل تغییر لامپ جلو خودرو؟

پیدا کردن محل نگهدارنده چراغ حول خودرو، جدا کردن سیم چراغ جلو، برداشتن لامپ قدیمی، جایگزین نمودن لامپ جدید و چک کردن مجدد لامپ جدید از مراحل تغییر لامپ جلو خودرو هستند.

علت چشمک زدن چراغ جلو

علت چشمک زدن چراغ جلو

مطالب مفید : تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در تهران

مراحل تغییر لامپ های جلوی خودرو بسیار ساده هستند و عبارتند از:

  • یافتن محل نگهدارنده چراغ جلو: کاپوت را باز کنید و به پشت چراغ های معیوب نگاه کنید تا با دنبال کردن سه سیم، موقعیت نگهدارنده را بیابید. این قسمت، استوانه ای مانند است.
  • جدا کردن سیم چراغ جلو: هولدر به سه سیم برق وصل است. نگهدارنده لامپ با قفل پلاستیکی یا فلزی در موقعیت خود فیکس می شوند. در بعضی از مدل ها، نگهدارنده را توسط کلاهک نخی فیکس می کنند.
  • برداشتن لامپ قدیمی: ساقه نگهدارنده را فیکس گرفته و لامپ قدیمی را بردارید.
  • نصب لامپ جدید: نگهدارنده لامپ را محکم گرفته و آن را به پشت چراغ جلو متصل کنید.
  • بررسی مجدد چراغ جلو: بعد از نصب لامپ جدید، سیم برق در پشت را مجدد متصل کنید و محافظ را تعبیه کنید. با چندین بار روشن کردن چراغ جلو، اطمینان حاصل کنید که لامپ های جدید روشن می شوند.
به ما امتیاز بدهید

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *